Leren wandbekleding voor schouw en haard?
Ga naar tekst

Nieuws

Leren wandbekleding voor schouw en haard?

door Isa Hoeksema 06 Mar 2024

Leren wandbekleding voor schouw en haard?

 

 

Leren wandbekleding in Chateau Meiland! 

Wat goed! In de nieuwste aflevering van Chateau Meiland gaan Martien en Erica op zoek naar een nieuwe woning in Noordwijk. Samen met de makelaar bekijken ze een prachtig gerenoveerde villa die voorheen van de drummer van Kensington was. Het miljoenen huis is te zien de in aflevering van maandag 19 april.

 

Haard met leer bekleed 

Tijdens de bezichtiging komen de Meilandjes er al snel achter dat de villa een schitterende woonkamer heeft met een bijzondere haard. De haard en schoorsteen zijn namelijk bekleed met leer! Het leer krijgt bijzondere aandacht van Martien die met zijn oog voor interieur styling graag de details bekijkt en hij is er helemaal weg van. Het leer van Taycan serie is geschikt voor het bekleden van een haard, schoorsteen en schouw omdat het hittebestendig is.En het prachtige uiterlijk van deze leer tegels past natuurlijk perfect in de stijl van een echt Meiland-huis!Het leer in de nieuwe villa heeft een diep bruine chocolade kleur die prachtig staat bij allerlei type inrichtingen. De kleur Mud uit de Taycan serie is dan ook een van de beste verkopende kleuren in het assortiment.

 

Nofa Leather leer 

Een haard bekleden met leer geeft een prachtig aanzicht maar het is wel belangrijk om hittebestendig leer bekleding te selecteren. Er zijn leer tegels verkrijgbaar die voor reguliere wanden geschikt zijn dat is de Nofa Leather collectie. Er zijn meerdere kleuren leren wandbekleding te krijgen en ook speciaal voor het bekleden van een haard of schouw zijn er tegels van leer. De Taycan serie is geschikt voor het bekleden van een haard en kan tegen temperatuurwisselingen. Je bevestigd dit type leer met een speciale lijm.

 

Wil je jouw schouw ook afwerken zoals het nieuwe paleisje van de Meilandjes? De leren wandbekleding collectie Taycan is de oplossing. Wat goed!

 

Vorige post
Volgende post

Dankjewel voor het aanmelden

dit emailadres is al geregistreerd

Shop the look

Bekijken

Edit Option
this is just a warning