Meer sfeer in je huis met kleur op de muur: Leer behang – Leren wandbekleding
Ga naar tekst

Nieuws

Meer sfeer in je huis met kleur op de muur: Leer behang

door Jorick van Leijenhorst 06 Mar 2024
Meer sfeer in je huis met kleur op de muur: Leer behang

Weinig interieur veranderingen kunnen zo’n groot effect hebben als een andere kleur op de muur. Waar de huizen vroeger nog overwegend witte wanden hadden is kleur steeds meer de norm aan het worden. En niet voor niets: goede kleurcombinaties transformeren een ruimte compleet en eigenlijk is het geeneens veel werk!

 

Kleur op de muur kun je natuurlijk bereiken door de verfkwast te pakken. Maar wat als jouw wandbekleding zowel kleur als een stijlelement kan toevoegen aan je interieur? Maak kennis met een bijzondere vorm van wandbekleding: leer behang. Bij lerenwandbekleding.nl verkopen wij leren muurtegels die je eenvoudig kunt monteren door een plaklaag. Kleur en styling in één product!

Leer brengt kleur in je interieur

De ruimtes in huis waar we de meeste tijd doorbrengen is toch wel de woonkamer. Tegenwoordig loopt een woonkamer vaak over in een open keuken, waardoor het een grote, gedeelde ruimte is. Dit maakt het soms iets lastiger om te stylen aangezien de ruimte multifunctioneel is en meerdere zithoeken bevat.

Zodra je kleur wilt aanbrengen in een woonkamer is het belangrijk om je kleurkeuze af te stemmen op je meubels, vloer en stoffen die al aanwezig zijn. Je wilt natuurlijk een sfeer creëren van ontspanning en rust. Felle kleuren zijn hiervoor niet de beste keuze omdat ze heel duidelijk aanwezig zijn. Het is beter om te kiezen voor rustige kleuren die bijdragen aan een knus en gezellig gevoel.


Leer behang in de woonkamer

Voor de woonkamer is een warm kleurenpalet vaak een goede keuze. Het leer behang van lerenwandbekleding.nl is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Van de lichte frost kleur tot beige, taupe, lava, desert en ebony. Deze kleuren zijn eenvoudig te combineren met allerlei verschillende interieur inrichtingen. Stuk voor stuk stralen de kleuren rust en warmte uit.

Lerenwandbekleding_Antraciet


Zachte luxe wandbekleding

Leer als wandbekleding voegt niet alleen kleur toe aan je woning. Als natuurproduct heeft het ook nog eens een bijzondere uitstraling. Geen leren tegel is hetzelfde waardoor een prachtig uniek geheel ontstaat wanneer je een wand bedekt met leren tegels. Leer behang ziet er chique en luxe uit en kan een ruimte compleet veranderen. Daarnaast is leer goed te combineren met andere natuurmaterialen zoals hout en metaal. Het misstaat dus zeker niet bij een industriële, landelijke of moderne woonstijl!

Leer behang is flexibel, dun en buigzaam en daarom ook te gebruiken voor andere oppervlakken als de muur. Beplak een kast of tafel of een wandpaneel. Of wat dacht je van leren tegels op een tussendeur? De veelzijdigheid van dit product zorgt ervoor dat je het op meerdere plekken in je huis kunt laten terugkomen.

Leer behang bestellen!

Ben jij benieuwd wat leren wandbekleding voor jouw woonkamer kan doen? Bestel dan eens een aantal samples van onze website. Zo kun je de kleuren van de leren tegels bijvoorbeeld vergelijken met jouw meubels en vloer. Heb je vragen over onze producten of kun je advies gebruiken? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

Vorige post
Volgende post

Dankjewel voor het aanmelden

dit emailadres is al geregistreerd

Shop the look

Bekijken

Edit Option
this is just a warning