Woonkamer in Eric Kuster stijl – Leren wandbekleding
Ga naar tekst

Nieuws

Woonkamer in Eric Kuster stijl

door Isa Hoeksema 06 Mar 2024

Woonkamer in Eric Kuster stijl

Over the top, luxueus en tijdloos: een aantal woorden die bij elke woonkamer van Eric Kuster naar boven komen. De luxury living designer van Nederland heeft een geheel eigen invulling gegeven aan interieurinrichting en styling. Met gevoel voor combinaties van materialen en kleuren is een woonkamer interieur van Eric Kuster alsof je in een high-end hotel verblijft. Hij weet als geen ander hoe je een prachtige, chic ogende ruimtes samenstelt.
Hier lees je hoe je met behulp van leren wandbekleding, je woonkamer stijlt zoals Eric Kuster!

 

Eric Kuster stijl in je woonkamer: zo doe je dat!

Wil je een woonkamer inrichten als Eric Kuster? Of ben je uitgekeken op de huidige stijl en wil je eens iets anders? Dan is de Eric Kuster stijl misschien precies wat je zoekt. Aangezien Eric Kuster vaak de styling verzorgd voor bekende Nederlanders en wereldsterren is een typische woonkamer inrichting gericht op grote, aanwezige meubels. Een riante U-bank, hoge lampen en een gecentreerde open haard.

Aangezien niet alle woningen beschikken over torenhoge plafonds en oneindige ruimte is de Eric Kuster stijl niet één-op-één te kopiëren. Het gaat vooral om het creëren van het luxueuze gevoel en het aanpassen van de stijl aan de ruimte. Natuurlijk is het niet altijd nodig om voor een geheel nieuwe inrichting te gaan.
Ook met wat kleine aanpassingen kun je jouw woonkamer als nieuw laten aanvoelen. Zorg bijvoorbeeld voor persoonlijke details en bijzondere accessoires met warme kleuren. Of je nu gaat voor een volledige make-over of een kleinschalige verandering, leren wandbekleding maakt jouw woonkamer direct bijzonder.

 

Lerenwandbekleding_Sand_voor_na

Leren wandbekleding: Metropolitan Luxury

De stijl van Eric Kuster draait om het vinden van de perfecte combinaties. De optimale balans tussen het comfort van een hotel en de persoonlijkheid van een woning. Met leren wandbekleding kun je een eigen draai geven aan de Metropolitan Luxury stijl.
Door de verschillende patronen en kleuren van leren wandtegels kies je jouw eigen combinaties. Of je nu een deur, wand of kast met de tegels wilt bekleden, je creëert snel een uniek element in jouw woonkamer. Leren wandbekleding is gemakkelijk zelf aan te brengen en je ziet ook nog eens heel snel resultaat. Perfect als bijzonder element in jouw woonkamer!

Leer straalt van nature luxe uit en verandert met de jaren ook een beetje door omgevingsfactoren. Ook is leer goed te combineren met materialen die Eric Kuster veel gebruikt zoals fluweel, massief hout en marmer. Bekleed bijvoorbeeld een salontafel met leren bekleding, of highlight de muur rondom je tv of cinemawall.

Gecombineerd met grote items zoals een hanglamp of een bijzettafel ga je al snel richting de kenmerkende, weelderige Metropolitan Luxury stijl. Leren wandbekleding is erg veelzijdig en kun je op allerlei manieren verwerken in jouw nieuwe interieurstijl.


Eric Kuster stijl in jouw woonkamer

Ben je benieuwd hoe je de stijl van Eric Kuster ook kan toepassen in de rest van jouw huis? Lees dan deze blog over hoe je van jouw slaapkamer een hotelsuite kunt maken. Of kom meer te weten over onze leren wandtegels op deze pagina.
De toepassingen voor lederen wandbekleding zijn eindeloos. Voor advies op maat kun je contact opnemen met info@lerenwandbekleding.nl. We helpen je graag verder!

Vorige post
Volgende post

Dankjewel voor het aanmelden

dit emailadres is al geregistreerd

Shop the look

Bekijken

Edit Option
this is just a warning