Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden en Retourbeleid

Algemene Voorwaarden voor Lerenwandbekleding.nlOp deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van www.lerenwandbekleding.nl , zoals deze beschikbaar is gesteld door Corporate Information High Five Products BV In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van High Five Products BV. is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website van www.lerenwandbekleding.nl her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij High Five Products BV.

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Lerenwandbekleding te mogen claimen of te veronderstellen.

Lerenwandbekleding streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Lerenwandbekleding aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.lerenwandbekleding.nl op deze pagina.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Retourbeleid online (besteld via internet of afstand)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (afhankelijk van het gewicht), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lerenwandbekleding.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te crediteren, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@lerenwandbekleding.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapotgaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lerenwandbekleding.nl . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil te melden bij het ODR platform. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Lerenwandbekleding geeft 2 jaar fabrieksgarantie op de lederen wandbekleding. De kleurschakeringen van ons leer zijn zo nauwkeurig mogelijk beschreven op onze website. Onheil van buitenaf is uitgesloten van garantie en valt onder geen enkel bedwing onder onze garantie. Onder onheil van buitenaf vallen onder andere de volgende punten;
Schade door ongedierte;
Schade door blootstelling aan extreme temperaturen (bijvoorbeeld door een openhaard, gashaard); Schade door stoten;
Schade door gebruik van eigen bevestigingsmiddelen denk aan (lijm, kit, impregneer etc)
Schade door ongedierte Schade door gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen (ontvetter, chloor, bleek etc)
Slijtage en gebruikssporen Schade door gebruik in extreem vochtige ruimtes (badkamer, douche etc)

Onze producten hebben meerdere testen ondergaan.
Zo is er bijvoorbeeld getest met hoge en lage temperaturen en op verkleuring. Echter geeft dit geen garantie op lichte verkleuring en of oneffenheden. Een verkleuring van circa 10% is toegestaan.

Identiteit ondernemer

High Five Products BV.
Beetslaan 7
3723DW, Bilthoven

K.V.K: 89162250
BTW: NL864897340B01

IBAN: NL81ABNA0118746405
BIC: ABNANL2A