Over ons

Over ons - Specialist in leren wandtegels, wandbekleding en meer!

Leren Wandbekleding is dé autoriteit in luxe lederen interieurproducten. Met een passie voor het ambachtelijke karakter van leer, bieden we hoogwaardige oplossingen voor verfijnde interieurs.
 
Vanuit onze basis van leren tegels voor wanden bieden we inmiddels al een flink aantal jaren inspiratie voor woonideeën en streven we naar tijdloze verfraaiing met een eigentijds tintje.
 
Met de overname van de activiteiten afgelopen in november 2023, staat het nieuwe team voor een uitbreiding van onze producten, goede communicatie en snelle leveringen. Zo zullen we in elegante trapbekleding van leer gaan brengen en ons ook richten op interieur producten van leer, met decoratieve accenten.
 
Gedreven door innovatie en samenwerking met vooraanstaande partners zoals looierijen, interieurprofessionals en stoffeerders, bieden we ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap.
 
Onze passie voor leer in combinatie met de creativiteit die nodig is om interieurs te laten leven geeft ons de inspiratie die nodig is voor onze toekomst. We blijven staan voor echt leer, snelle leveringen en eigen productie.
 
Voor een optimale installatie van onze leren wandtegels is het belangrijk de ideale kamertemperatuur tussen 18 en 22 graden Celsius te handhaven en de tegels minstens 3 dagen te laten acclimatiseren in de ruimte. Daarnaast is het cruciaal de ideale luchtvochtigheid tussen 40% en 60% te behouden voor het beste resultaat.

KVK nummer: 89162250