Ruilen & retouneren

RETOURNEREN
Hoewel wij graag zouden willen beweren dat je bij Lerenwandbekleding onmogelijk een miskoop kan doen, beseffen we ook dat we wel realistisch moeten blijven. Retourneren is daarom ook geen probleem. Je dient zelf zorg te dragen voor de retour, dit kan helaas niet doormiddel van een retourbon vanuit ons. Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 14 dagen hebben gecrediteerd.

 

Via deze link kan je gemakkelijk een retourlabel downloaden:
https://goparcel.nl/return/company/e732672c-92f6-4a10-9f9b-56bda371ce03
Bij het aanvragen van je Retourlabel vraagt het systeem om jouw bestelnummer en jouw postcode. Jouw bestelnummer begint met ORD..... Dit staat rechts boven aan op de pakbon vermeldt.


Retouradres NL & BE 
Lerenwandbekleding.nl
Zuidergracht 13
3763LS, SoestONLINE AANKOPEN
Producten die online aangeschaft zijn kun je binnen 14 dagen retourneren mits het product niet gebruikt, beschadigd of vies is of in geval van leer deze in de originele verpakking zit met het sealtje nog om de doos heen. Retourneren is op eigen kosten. Mochten wij een product retour ontvangen die hier niet aan voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren. Dan zullen we opnieuw verzendkosten in rekening brengen om het item naar je terug te sturen.
Vergeet niet de pakbon bij te voegen en hierop te vermelden welk product of hoeveel m2 leer je wilt retourneren.
Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is!
Zodra wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij deze binnen 14 dagen na aankomst verwerken. Je kunt dan het geld binnen die 14 dagen op je rekening, creditcard of PayPal account verwachten.

RETOURVOORWAARDEN
- De kosten van retourzending zijn voor de klant.
- Het product mag niet gebruikt, beschadigd of vies zijn. Ook dient het
plastic sealtje nog om de leren tegelverpakking te zitten.
- De Bestellingen die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden niet retour genomen.


RUILEN
Toch liever een andere kleur? Je mag dan je bestelling binnen 14 dagen in ongeopende verpakking retourneren! (let wel: het sealtje van de verpakking moet nog om de doos heen zitten van het leer.)

Voor uitgebreidere vragen kan je ons altijd mailen info@lerenwandbekleding.nl

Tag @Lerenwandbekleding op instagram en kom op onze pagina!