Verzendinformatie

Snel leveren is een van onze pluspunten. In het overgrote deel van de gevallen betekent dit dat we binnen een aantal dagen de bestellingen vanaf onze locatie kunnen verzenden en overdragen aan onze vervoerders.

In de gevallen waarbij de basisproducten niet op voorraad zijn en we de huiden moeten bestellen bij de looierijen waarmee we werken, zal de levertijd ongeveer vier weken zijn. Zodra deze binnen zijn, is de desbetreffende bestelling al ingepland en wordt deze meteen verwerkt.

Voor onze verzendingen kiezen we primair voor de services van PostNL. De betrouwbaarheid van deze organisatie, alsmede de uitgebreide dekking om overal binnen Nederland en België te leveren, zijn daarbij onze belangrijkste overwegingen geweest. Daarnaast zijn de mogelijkheden om via track en trace zendingen te volgen en te controleren van belang voor ons.

Voor pakketten met bijzondere afmetingen en/of gewicht werken we samen met zowel DHL als DPD. Beide organisaties specialiseren zich in grotere pakketten en daar maken we in voorkomende gevallen gebruik van.